Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Bertils födelsedag, hurra, hurra HURRA!!!!
Idag för 1 år sedan föddes Goe Gossen Bertil (Ammiellas Goe Gosse Bertil).
Då hade vi inte en tanke på att utöka Amazing Selma’s-familjen med en grabb. Veckorna gick och det visade sig att Elisabeth inte hade familjer till alla hanarna. Då växte tanken fram att kanske kan en av dessa gossar bli en del av vår familj (fast inte hemma hos oss).
Vi tänkte och funderade och hittade till slut den perfekta familjen som turligt nog tackade ja till att bli foderfamilj. smiley
När det blev bestämt att det just var den Goe Gossen Bertil som skulle bli ”vår” så blev lyckan total.
När vi fick se dessa bilder på Bertil så sa både mitt, Helenas och Peters hjärtan att – honom vill vi ha! Vilken tur att Elisabeth tyckte detsamma! smiley

Dagen efter att alla våra H-kullevalpar hade flyttat packade jag och mamma in oss i bilen tidigt på morgonen och styrde färden mot Göteborg. Samma kväll kom vi hem med Bertil!

I några dagar stannade han hos oss innan han slutligen kom hem till familjen Söderstrand där han bor idag. Bertil samma dag som vi hämtade honom!

Tänk hur livet kan bli…. Från en stund till nästa så har familjen utökats med en ny individ.
Vi är så otroligt glada att vi fick möjligheten att få just Bertil in i våra liv för han är en otroligt härlig, vänlig, lagom galen (precis som man ska vara när man är 1 år) och helt underbar!
Så här ser Bertil ut idag:
//Sofia