Idag är ingen vanlig dag för idag är det H-kullens 1-årsdag, hurra, hurra HURRA!!!!!

Tänk att tiden går så fort, redan har de små barnen (som inte är så små länge) blivit 1 år. Idag är det stora killar och tjejer som finns runt om i Sverige.
Alla uppdateringar från ”valparna” med familjer säger att allt går jättebra och att dom är så otroligt sociala, glada och härliga. smiley
När man köper valp från oss så är ett av ”kraven” (vi kan inte ha krav på våra valpköpare men vi kan ha väldigt starka önskemål) att vi åtminstone får en 1-årsbild. Det är så kul att kunna följa valpen från att den föds och 8 veckor framåt och sen till slut se hur valpen ser ut som 1-åring.

Jag måste säga att alla H-kullefamiljerna har varit helt fantastiska! Vanligtvis brukar vi få påminna någon/några i varje kull flera gånger och precis dagarna innan födelsedagen men inte med dessa valpköpare. Förra veckan, på onsdagen, kom den sista veckobilden (tusen tack för att ni gör allt så mycket enklare för oss när vi sitter i valplådansmiley).
I och med att den här kullen var väldigt färgsprakande så är det ju kanske extra roligt att bli påmind om hur ”valpen” såg ut vid 8 veckor också. Här får ni se före och efterbilder på alla valpisarna (dessa bilder kommer även att finnas på varje valps egna lilla sida):
Amazing Selma’s Heart Of Haiti ”Juffe”:

Amazing Selma’s Houma Indian ”Indie”:

Amazing Selma’s Holy Colorado ”Happy”:

Amazing Selma’s Hawaii Aloha ”Tesla”:

Amazing Selma’s Happy Chicago ”Stella”:
Amazing Selma’s Hot Havanna ”Nelli”:
Amazing Selma’s Houston Rockets ”Baraco”:
Amazing Selma’s Honolulu Hulahula ”Nikki”:
Amazing Selma’s Honduras Breeze ”Brizze”:
Amazing Selma’s Hollywood Star ”Higgins”:

Vilka fantastiska tjejer och killar det har blivit av dessa små barn, vi är så himla stolta över er alla smiley!

//Sofia och Helena med flocken