Idag blir valparna i lådan hela 1 vecka. Det känns å ena sidan som att det var en evighet sedan de kom till världen men samtidigt så känns det som om det var igår.
Det är skönt att vi nu har kommit så långt och att ”den värsta tiden” nu är över.
Jag och mamma sover varannan natt inne hos Maya och valparna, pappa sover 1 natt på helgen så det blir 3 nätter var för mig och mamma varje vecka. På så sätt kan jag få komma hem till mig 4 nätter och sova hemma. Det är ju inte lätt att vara tillsammans med en tjej som mig då man ibland flyttar tillbaka hem till mamma och pappa så det känns bra att kunna komma hem till Micke också (även om jag då saknar valparna väldigt mycket). smiley

Valparna växer och frodas. Just nu är dom ju både blinda och döva då både ögon och öronen är igentäppta. Vid ca 2 veckors ålder brukar alla valparna ha börjat öppna ögonen och vi börjar märka att valparnas öron är på väg att öppnas. Då ser det ut vid öronen nästan som när man själv flagnar av sin hud, fast bara pysse, pysse lite.
Här kommer den här veckans veckobilder. Valparna tyckte att det var onödigt att bli fotograferade så bilderna blev tagna med respekt för varje valp och för Maya. Vi vill inte stressa i onödan:
Herr Ljusblå
Herr Blå
Fröken Rosa
Fröken Lila
Herr Grön
Herr Brun

Fröken RödHerr Orange
Herr Gul
Fröken Svart
Här kommer lite andra blandade bilder:
Så här ser ett valpöra ut när de föds, det är alltså stängt in i hörselgången.
Visst är det häftigt att kroppen sedan bara vet och bara gör så att både ögon och öronen öppnar sig!!!
Fröken Rosa tycker att hennes ena syskons svans smakar jättegott!
//Sofia