Valparna växer och frodas. Just nu består livet i att äta, sova, kissa, bajsa och mysa lite med syskonen och mamma. Maya är en fantastisk mamma som pysslar om sina små men har nu även börjat lämna dom kortare stunder.
Igår på kvällen fick tjejerna göra sina aktivitetsleksaker och då ville Maya vara med. Det är viktigt för henne att få vara vanliga glada och spralliga Maya under korta stunder och inte bara ”mamma-Maya”. Det är väldigt skönt att det inte blev 3dje gången gillt för Maya med antalet valpar, dvs att det inte blev 14 stycken även den här gången. Maya har 10 bröst så det finns en till varje valp, vilket gör att allt blir så mycket enklare för oss då vi inte behöver fundera på att stuva om valpar så att varje valp ska få mat. Det enda är att se till att dom som är lite mindre får det absolut bästa bröstet.
Så här ser det ut när Maya släpper på mjölken!
Här kommer dessutom den första filmen på valpisarna:
//Sofia