Nu börjar vi mentalt ”gå in för valp-landning”. Från och med fredag ställer vi in oss på att valparna när som helst kan komma.
Nu i helgen fick valplådan komma upp:
Maya tycker att det är onödigt att ligga l valplådan (här hade vi sagt åt henne att gå in) för det är ju inte dags än.
Någon som däremot tycker att valplådan är toppen är…:
Alice! Supermysigt att gosa in sig i den tycker hon.
Om någon vecka kommer det se ut så här hos oss. Maya ligger i valplådan med sina valpar och tjejerna ligger och övervakar i sängen. Våra tjejer är otroligt snälla och mamman släpper alltid in de andra när valpningen är klar. De har en sån nära relation till varandra så för deras del är det konstigare om vi inte alla är tillsammans. Självklart läser både vi och de andra tjejerna av den nyblivna mamman och allt är på hennes villkor men de litar på varandra!
Valparna växer ju och frodas i magen på Maya och det kräver lite mer mat än vanligt. Hon får flera mål mat om dagen så att valparna inte ska suga ur allt fett på henne redan innan de kommer och idag bjöds det på lite rester: blodpudding, stekt fläsk och torrfoder, supersmarrigt! smiley
De andra tjejerna fick också smaka smiley
Här kommer en film på magen som är filmad precis för en liten stund sedan med min mobil så jag hoppas att det syns några spakar i alla fallsmiley:
//www.youtube.com/embed/64ds46yqSog?list=UUy49EpOF0Ru33MOnT6oYzmw//Sofia