För två veckor sen fyllde tjejerna och killarna i D-kullen 3 år och i samband med födelsedagen så kom det väldigt fina uppdateringar och bilder från flera av familjerna.
Vi blir alltid så otroligt glada när vi får uppdateringar och som vi har sagt miljoner med gånger tidigare: det spelar ingen roll hur gamla avkommorna blir, de har alltid en plats i våra hjärtan och vi tänker på alla våra avkommor regelbundet!

Vi fick det här mailet från Merchedes och hennes matte (texten är saxad ur mailet men det var så otroligt fint så vi delar med oss av en del):

”I maj 2014 fick Mechan en ”lillasyster”, Elise, och har varit en exemplarisk ”storasyster” till Elise sen första dagen! En mer älskad och finare familjehund en Mechan får man leta efter! <3 Hon är väldigt social, älskar alla, och alla verkar älska henne! 🙂


Folk brukar berömma henne för hur väluppfostrad hon är, hon hoppar aldrig på någon, behöver inte koppel (inte sällan möter vi dock små hundar som kan skälla frenetiskt, men Mechan går fint förbi utan koppel, så det är aldrig några problem), hon kan alla vanliga tricks som ”sitt”, ”ligg”, ”stanna”, ”fri” och ”varsågod”, men även några specialare som ”rulla runt”, ”high five”, ”försiktigt” (hon tar då en godis från ens hand vääääldigt varsamt) och hålla en godis på nosen tills man säger varsågod! ;D Hon är för duktig! <3″


Från Gaston kom den här bilden:
Agnes hade kalas tillsammans med Mozart och Pia och Håkans barnbarn på födelsedagen:
Mixie och moster Blackie hade kalas:
Ibland kan livet dessutom ändra sig för våra avkommor och någon månad innan jul bytte Majken hem. Vi tycker alltid att det är väldigt tråkigt när avkommorna av olika anledningar ibland behöver byta hem (turligt nog händer det ju väldigt sällan) men det känns väldigt bra när även vi kan få kontakt med nya ägaren och att vi på så sätt kan fortsätta följa ”barnen” på sina resor genom livet. Numera bor Majken i Varberg hos familjen Togander och av det vi har hört så går det väldigt bra för dom:Dante:
Några dagar innan födelsedagen gick Brallis årets första spår:

//Sofia