För några dagar sedan kunde vi känna de första små lätta fjärilsvingarna fladdra mot vår hand när den låg på Mayas mage. De lätta vingslagen har bytts ut mot mycket kraftigare vingslag eller snarare som att valparna har boxningsmatcher i magen smiley
Om man sitter en stund och tittar upptäcker man också vågorna som rör sig fram och tillbaka över Mayas mage eller den lilla utbuktningen av en liten tass som trycker från insidan. Med andra ord går det nu att se valparna sparka. Det bonkar än här och än där och om de första vingslagen är en häftig upplevelse är det ännu mer härligt att se rörelserna smiley
Det blir så verkligt och varje gång funderar jag på vad det är för liten individ som jag kan se och känna sparka just i det ögonblicket.

Maya mår verkligen toppen. Hon är hungrig som en varg och hon får mat med mycket energi i så att både hon och valparna ska få den näring de behöver. Maya hänger fortfarande med lätthet med på både långa koppelpromenader och lösa skogsturer trots att magen växer för var dag som går.
Visst är Nemi med sin reflexväst, Sofia med sin rosa mössa och Maya med sitt lila mammatäcke som en härlig karamellpåse?!! smiley
Här är alla tjejerna samlade på ett ”godisberg”. Alla har reflexvästar på sig och det är dels praktiskt för det är lätt för oss att se var de är när dom går lösa i skogen och dels så är det en ”livförsäkring” så att inte en jägare av misstag ska få för sig att det är ett gäng vildsvin och börja skjuta mot oss.

Imorgon har Maya haft sina valpar i magen i 7 veckor och då kommer en ny veckouppdatering.

Vi önskar våra bloggläsare en underbar dag smiley !
// Helena