Inom en snar framtid kommer vi har fullt upp med valpar i huset så nu innan dessa hektiska veckor drar igång så passade jag och Helena på att hälsa på vår foderhane Bertil:
Vi vill ju ha 1-årsbilder på våra avkommor som vi lägger ut på varje valps lilla sida och då måste vi ju såklart ha en bild även på Bertil (som vi även kunde skicka till Bertils uppfödare).
1-årsbilderna på H-kullevalparna har börjat rulla in men det fattas flera stycken så läser ni det här och vet med er att ni är en av dom som inte skickat än: skicka in så fort som möjligt i och med att vi snart blir lite upptagna med nya valpisar smiley
Bertil är en go och mjuk kille med mycket spring i benen. Precis när vi kom så hade hans matte Anna fixat till honom eftersom vi ville få med oss en 1-årsbild hem och Bertil blev så glad när han kom ut så han visste inte vad han skulle ta sig till (det måste väl tyda på att han kommer ihåg samt har positiva upplevelser tillsammans oss?!). smiley
Bertil bor ju tillsammans med vår C-kullevalp Affe samt blandrasen Hector och det var bra att inte alla grabbarna var ute till att börja med för då hade nog inte bilden blivit lika bra. När de kom ut blev det fullt ös i snön:
Igår var det faktiskt lite läskigt att ge sig ut på vägarna i och med att det var ett fruktansvärt snöoväder men vi tog oss till Nykvarn och hem och i efterhand kändes det ändå skönt att ha träffat Bertil innan valpisarna kommer smiley.

//Sofia