Igår när vi skrev om Mayas dräktighet hade vi ännu inte känt små sparkar från valparna men redan på kvällen när jag och Maya myste framför TV:n och jag hade mina händer på hennes runda mage kände jag små lätta fjärilsvingar. Det är en underbart härlig känsla som är lika häftig varje gång smiley. Valparna växer så det knakar där inne och därför kommer sparkarna bli tydligare och kraftigare för var dag som går. När sparkarna även syns kommer vi att filma det och lägga ut här i bloggen!
Maya i ”viloposition” nu på morgonen smiley
Vi har ju även skrivit om att Koraks matte Anna håller på att sy ett ”Mammatäcke” till Maya och igår var det klart. Vi är enormt glada att Anna är så duktig på att sy och täcket blev så himla bra och dessutom snyggt smiley
Anna har till och med sytt på vårt kennelnamn och dessutom en portis-siluett smiley
Än en gång vill vi säga: Stooooort TACK!!! till Anna som hjälpt oss. Vi vet ju hur mycket jobb och hur ont det gör på en tik som får mjölkstockning (Bella fick det med F-kullen) och därför är det här täcket guld värt för oss!!!!

// Helena