Lite då och då kommer det otroligt fina mail från våra avkommor med familjer. Vissa tycker vi är så fina att vi verkligen vill dela med oss av dom i bloggen och detta har vi fått godkännande om att dela med oss av. I förra veckan kom alltså det här mailet från H-kullegrabben Indie och hans matte Lena-Karin:

Hej!

Eftersom Maya ska ha valpar och Indie ska få halvsyskon ungefär samma tid på året som vi gick och hoppades och längtade gick jag tillbaka i er blogg och drömde mig tillbaka med tårar i ögonen. Minst varje dag (betydligt fler då Indie var född) gick jag in på bloggen för att få ta del av senaste nytt om valparna och då särskilt Indie förstås som jag ganska direkt såg som vår valp! Jag avundas alla era valpköpare i denna stund och skulle bra gärna vilja ha en liten valp till även om vi redan har den allra finaste! Det var så underbart roligt att få följa dem från ultraljudet och hela vägen hem. Tack än en gång för det! Det har betytt så mycket för mig.

Livet med Indie är så roligt och okomplicerat. Han har fått så alldeles underbara, stora och kloka ögon som verkar se det mesta, värdera och begrunda för att sedan förhålla sig till det. Han förstår direkt om det är meningen att han ska följa med eller inte och är det inte så ser han lite förnärmad ut men finner sig i sitt öde utan trassel (gäller i stort sett alla situationer). Han är följsam och är lätt att ta med i alla sammanhang. Han hittar alltid på nåt skoj och livet leker för honom. Han pratar mer och mer och har massor av spännande saker att berätta, visa eller begära men skäller ganska sparsamt.

Jag älskar verkligen Indie, att få vara tillsammans med honom på alla våra äventyr från mys (han tror att han är en liten knähund), lek, träning och att bara få pyssla om honom (att kamma och borsta tänder osv varje dag är bra mysigt…det tycker vi båda) har verkligen berikat mitt liv. Han är mest mattes hund och ligger kvar i sängen tills jag går upp men i övrigt är han lika kär i och uppskattad av hela sin flock.

Jag tänker ofta på att det var roligt för mig att han fick lära känna min älskade Charlie innan han gick bort. Charlie hann lära honom ett och annat som att det är kul att borsta tänderna, mysigt att bli torkad och fönad, att man hälsar fint på damer och massor av mer bra saker som en liten valp behöver veta.

Jag kommer att följa även denna kull med spänning.

Vi håller tummarna…

Lycka till!

Kramar från Lena-Karin och Indie