Igår åkte Nikki hem till sin familj igen. Det blev ett kärt återseende när matte Julia kom för att hämta henne. Nikki blev så lycklig, det fullkomligt lyste av ömhet och lycka i Nikkis ögon så Helena fick tårar i ögonen.
Du och jag matte, säger Nikki
Bella parkerade sig i Julias knä.
Nikki är en otroligt härlig tjej. Hon är glad, social och fortfarande väldigt busig (hon är ju bara 11 månader). Under julen har vi haft släkten på besök och alla har blivit otroligt förtjusta i henne och förundrats över att hon har varit så otroligt sociala med dom, trots att hon inte känner dom.

På eftermiddagen när Nikki hade åkt hem kom Koraks matte Anna förbi. Hon hjälper oss att utforma ett nytt dräktighets-mamma-valp-täcke. Ni som har följt bloggen vet att Anna hjälpte oss att sy ett täcke till Bella vid hennes förra kull. Det här blir en utvecklad version och vi kallar den för ”Valptäcke 2.0” smiley
Maya agerar modell.
Lite mys med valpmagen hann Anna också med smiley.