Nog för att vi har tyckt att Maya har visat dräktighetstecken men man blir ju alltid lite osäker innan man får det bekräftat.
Maya har både mått illa, det har kommit vad vi kallar för ”Karlssons-klister” och ser ut som äggvita ur vulvan samt att brösten har börjat svullna.
Idag åkte vi till veterinären för att göra ultraljud. Veterinären blev fascinerad över att Maya har fått så många valpar tidigare samt att hon var så lugn när hon låg där på rygg med magen i vädret. Eftersom hon var så lugn undrade veterinären om en veterinärstudent kunde få titta först och visst gick det bra.
Studenten satte ljudhuvudet mot magen och direkt dök det upp ett foster på skärmen. Efter en stund tog veterinären över och han förde ljudhuvudet över magen och vi kunde alla konstatera att det var väldigt trååååååångt där inne, dvs vi får väl se om det blir 14 valpar den här gången också smiley
Blivande farmor Anna och ”lill-farmor” Moa (Koraks mattar) var också med. Helena gör som vanligt tummen upp vid konstaterad dräktighet! smileysmiley
Ett av fostren i Mayas mage!

//Sofia och Helena