Årets sista dag är tydligen idag. 2014 kommer aldrig mera att komma tillbaka och imorgon börjar tydligen året som heter 2015.
Min dagmamma (Helena) och kvällspappa (Peter) (det är min husse som kallar dom för det), ska fira nyår i Peters föräldrars stuga med de andra tjejerna. Jag ska fira nyår tillsammans med matte och husse hemma hos oss. Lugnt och skönt ska vi ha det och förhoppningsvis kanske jag blir bjuden på något smarrigt att äta ikväll.

Kommer ni ihåg när jag fyllde 2 år? Då fick jag en grisbjörn som jag döpte till Bamsen. Tyvärr hade tjejerna sönder honom efter bara några dagar och jag blev väldigt ledsen förstås.
I julklapp hade tjejerna gått ihop och tillsammans hittat en ännu bättre och finare ny Bamsen:
Honom får jag lov att ha hemma hos husse och matte så att inte tjejerna ska ha sönder honom också. Tack tjejer för den fina julklappen, jag är överlycklig!
Apropå grisar. Idag gick jag och matte en egen promenad i skogen tillsammans. Det är inte så ofta som vi går själva hon och jag men det var väldigt kul. Jag är så duktig förstår ni (precis som de andra tjejerna också är men jag är ju yngst). Idag fick vi bevisat att jag inte har någon jakt i mig. När jag och matte var på väg tillbaka till bilen går jag precis bakom matte. Matte tittar fram och tänker ”men är inte Nemi precis bakom mig, eller är det hon som står där framme?”. Hon vänder sig om och såklart står jag precis bakom hennes ben. Hon kopplar upp mig och börjar ropa ”La-la-la-la-la-la-la”, lite som kvinnorna i kanske Turkiet kan sjunga? Framför oss springer vildsvinet bort, riktigt närkontakt hade vi och jag bryr mig inte för fem öre. Grisar, rådjur, älgar mm är jag ju van vid!
Nu ska jag, matte och husse åka och fira husses syster som fyller år idag!

Tjolahopp

GOTT NYTT ÅR!!

//Nemi