Nikki reflekterar:
”Juuulaaaaftoooon…. så hette dagen igår berättade mina släktingar för mig. Jag har aldrig varit med på en juuuulaaaaftooon tidigare. Det här var min allra första eftersom jag bara är 10 månader gammal än. Ni ska veta hur kul juuuulaaaaftooon är smiley!
Efter en lång härlig promenad i solsken klädde sig 2-bentingarna i fina kläder och jag och mina släktingar blev också tillpiffade i håret:
Titta så snygga vi är med röda band!

Plötsligt hände något vid dörren. Det är nu det riktigt roliga händer! sa tjejerna till mig
Tjohooo!!!! Tjohoooo!!! ropade vi i kör
In genom dörren kom en kul kille i knasiga kläder och han hade värsta långa skägget smiley.
Han kallas för jultomten, viskade Nemi i mitt öra, och vet du vad? Han har julklappar med sig till alla som varit snälla i år smiley!
Jag har ju varit dundersnäll heeeela mitt 10 månadersliv så nog borde jag få julklappar, tänkte jag.
Jodå, vi fick paket allihopa av den himla snälla jultomten smiley
Vi passade på att pussa på den snälla tomten!

Tjo vad det blev livat i holken smiley
Lite knasigt var det allt att det kom en till tomte efter en stund. Det var tomtemor som kom med fler paket, både till oss och till 2-bentingarna. Jag kände på lukten att det här var en bekanting. Det var Helena som försökte få oss att tro att det var den riktiga tomten men oss lurade hon inte. Vi låtsades för hennes skull att vi trodde det var den riktiga tomten smiley.

Det var kul med jul och det bästa med allt är att det kommer en ny jul nästa år och året efter det och året efter det…..”

Julkuliga hälsningar från
Nikki