För 1 vecka sedan fick 2-bentingarna för sig att vi skulle åka till husse Peters föräldrars lilla stuga som ligger ute på Torö. Vi var där i sommar och det är väldigt mysigt där. Nu ville dom ha lite miljöombyte så det var bara för oss att acceptera läget och snällt följa med. Vi trivs lika bra att vara borta som att vara hemma, bara 2-bentingarna finns där så är allt okej.

Den tomten är så stor och därför passade våra 2-bentingar på att göra sökruta till oss. Här ska vi dock alla få leta efter Peter som hade gömt sig men därefter fick vi alla sitta på farstutrappan och vänta på vår tur. Alice, Selma, Bella och Maya fick leta efter leksaker och vi var väldigt duktiga. Nemi, som inte har förstått det roliga med att hämta in leksakerna, fick leta efter Peter 2 gånger. Första gången gick han runt hela tomten och gömde sig på andra sidan av huset (dvs runt berget bakom huset och sen ner igen) och flickan Nemi hittade såklart honom utan några som helst problem. Gång nummer 2 gick han nästan samma väg fast hoppade in i vedboden och lät dörren vara lite på glänt. Vi är väldigt stolta över Nemi för och hade tvärnitat vid boden och gått in i den mörka vedboden utan några som helst tveksamheter! smiley
När alla var klara började det bli väldigt mörkt så vi fick gå in och tända en brasa!

Vi passade också på att åka ut till Ören (Stenstrand) för att ta ett nytt fint gruppfoto. Det blåste väldigt mycket (som ni kanske ser på fotot) smiley.
Den här helgen ska vi vara hemma.
Imorgon ska Helena, Sofia, Selma och Maya ut och leta efter en liten Russkiy Toy som heter Barney. Han sprang bort från sin matte för 2 veckor sedan och ingen har kunnat fånga in honom.
Vi tycker så synd om honom för han är så liten (väger bara 2 kg), så imorgon ska vi ut på skallgång. Kanske kan två tjejer som snart är på väg in i löp locka fram honom.
Vi vill därför skicka ut till alla Nynäshamnare att om du har möjlighet, hjälp till du också! Tänk om det var din hund som var borta!!!!!
Läs mer om Barney och morgondagen här:
https://www.facebook.com/groups/1553046264909279/permalink/1558897920990780/?pnref=story

//Selma, Alice, Maya, Bella & Nemi