…..försmäktar vi i Nynäshamn!
Nja… Försmäktar kanske vi inte gör men irriterande är det. Helena och Peter har inte haft internet hemma hos sig nu i över 1 veckas tid och det är där vi brukar sätta oss ner för att blogga, svara på mejl mm.
Jag (Sofia) har internet hemma hos mig så det är där detta skrivs. Vi kan fortfarande läsa mejl och komma in på Facebook via mobilerna men att svara på mejl känns krångligare via den och att blogga via mobilen fungerar inte för då kan man inte ladda upp bilder…
Hur som helst, förhoppningsvis ska allt bli fixat på fredag men är ni i behov av att komma i kontakt med oss så är det absolut säkraste att ringa någon av oss.

I måndags fick vi fint besök från Huddinge. Bellas son Baron och Barons pappa Borka kom hem till oss tillsammans med sin matte Johanna och lillhussen Gustav som snart är 4 månader gammal. Det var första gången tjejerna fick träffa Gustav och de skötte sig väldigt bra. Gustav är van vid hundar som skäller och är en väldigt trevlig liten kille. Till att börja med fick sig grabbarna en utskällning men de var lika glada för det. Efter ett tag la sig lugnet och tjejerna kunde få utforska Gustav lite mer:
Hundar och människor tillsammans. Med en liten mini-människa med passade det bättre att sitta i soffan. Johanna hade med sig fika så det passade vi på att göra också.
Efter ett tag fick Gustav komma till mig och gosa och då passade tjejerna på att inspektera honom.
Alice tyckte att han var lite väl smutsig efter maten och försökte få honom ren. Tur att Johanna är en hundmamma också, för att hon tycker inte att det är äckligt när hundarna pussar på hennes barn smiley.
Borka tyckte att Nemi luktade väldigt gott (ej löp på gång men hon är skendräktig). Det här var en av de bästaste dagarna på väldigt länge meddelade Borka när han kom in till oss. Han var så glad att han gungade med hela kroppen och nästan sjöng en gladhetssång!
Baron
Baron
Borka
Helena fick också lite Gustav-gos!
Då vågade sig även Bella och Selma fram. Det var väldigt intressant att se hur tjejerna reagerade på en sån här liten människa. Så här i efterhand förstår vi att tjejerna visade en väldig respekt för Johanna och Gustav (precis som en tik med valpar) men när jag eller Helena höll i honom så fick de som ett klartecken att de kunde hälsa på honom. Intressant!

En väldigt härlig dag blev det som vi gärna gör om igen snart! smiley
Avslutningsvis kommer här ett gruppfoto:
Baron, Borka, Maya, Nemi, Bella, Selma & Alice

//Sofia