Igår fick vi besök av Nikki (Amazing Selma’s Honolulu Hulahula), från vår H-kull. Med sig hade hon sin matte Julia och lillhusse Adrian. Precis som att jag skrev igår om att Tesla (ur H-kullen) är så himla glad och härlig så är även Nikki det. Hela H-kullen verkar vara väldigt lika varandra till mentaliteten och sättet.
Nikki blev såååå glad när hon hoppade ur bilen och visste precis vart hon befann sig.

Nikki testar tjejernas regnoveraller från Hurtta, något som kan vara väldigt bra att införskaffa nu när det ofta är väldigt regnigt (och man inte alltid vill få in en dyngsur hund).

Smarrigt tuggben, säger Nikki!

Gruppfoto på hela gänget: Nikki, Nikkis lillhusse Adrian, Maya, Nemi, Bella, Selma och Alice!smileyDen här gången blev det ingen klippning av Nikki, även om det hade behövts, men det vi däremot passade på att göra var att göra en liten ”Pälsvårds-film”. Nu börjar nämligen valppälsen att släppa så det är extremt viktigt att man kammar och sköter pälsen:
//www.youtube.com/embed/lABueWkzhg8
Här kan man se hur Helena gör när hon kammar och hur ”hårt” hon tar i. Det man kan göra, och som vi även gjorde på Nikki, är att klippa bort pälsen i armhålorna. De kan vara känsliga där eftersom att huden är så tunn. Det är ju dessutom ett ställe där det inte ens syns att man har klippt när hunden ställer sig upp!

//Sofia