Idag är ingen vanlig dag, för idag är det E-kullens födelsedag: hurra, hurra, HURRA!!!!
Idag för 2 år sedan låg det 14 nyfödda lakritstroll i vårat valprum. Likt en virvelvind kom de in i vårat liv och rörde runt i grytan.
Stort grattis Plupp, Tilly, Xena, Sigge, Chilla, Chaplin, Eskil, Pingu, Smilla, Dino, Tjoffsen, Nemi, Ludde och Mollie på er 2-årsdag! Hoppas ni alla blir firade ordentligt idag!

Ett speciellt grattis till vår älskade Nemi:
Många portisar är otroligt envisa men få är så envisa som du är! Under dessa 2 år har vårat eget tålamod prövats många gånger i och med dina otroligt starka åsikter. Ingen är som du men du har verkligen gått rakt in i våra hjärtan.
Nu kanske det låter som att Nemi är en jobbig hund men det har hon absolut aldrig varit. Hon har bara haft envisa åsikter om många saker här i livet (tex att det är väldigt onödigt att klippa nosen). Om man ska säga någon negativ sak om Nemi så är det ibland lite jobbigt när Mållgan kommer fram och ska slå med sina tassar smiley I övrigt är hon en helt underbar tjej, en sann vän som alltid finns där. En tjej som fungerar i alla situationer och som är en riktig matte-gris (till min stora lycka).
Vi älskar dig och dina släktingar otroligt mycket!

Självklart har Nemi bjudit in de andra tjejerna på kalas, håll utkik i bloggen under dagen så får ni se vad dagens tema är.

//Sofia och flocken