Det är lite tråkigt att man inte kan ladda upp bilder direkt från mobilen här i bloggen. Nu måste vi göra som så att vi skickar bilderna till mailen från mobilen och därefter laddar vi upp bilderna i bloggen på datorn. Vill ni följa mig (Sofia) och Helena ännu mer så finns vi på Instagram där vi ibland lägger upp lite andra bilder än de som kommer ut här.
Idag startade vi dagen med en härlig promenad med tjejerna i skogen:
Vi går i skogen varje dag och stöter oftare på vilda djur i skogen än vad vi stöter på människor. När vi väl träffar människor reagerar hundarna likadant som när vi stöter på vildsvin. Dom springer fram och skäller för att försöka skrämma iväg ”inkräktarna”. Vi har lärt oss med åren och kopplar upp där vi vet att det finns en risk att det kommer människor.
I förra veckan hade vi närkontakt 2 dagar på raken med vildsvin. Ena dagen sprang en i panik bakom oss när vi gick på en grusväg och dagen därpå plaskade det i ett dike en bit framför oss och iväg sprang en gris. Tjejerna gillar inte vildsvin men jagar varken gris, älg eller rådjur mm. De vill att djuren håller sig för sig! smiley
Idag när vi kom hem blev det grillad kyckling till lunch och Nemi satte sig tillrätta på stolen bredvid mig.
Nemi tyckte att hon skulle få smaka! smiley
När vi 2-bentingar hade ätit klart slog sig tjejerna ner framför diskbänken.
Imorgon fyller Nemi 2 år men hon behöver fortfarande stödhjul när hon sitter smiley
Vi måste nog förklara för henne att stödhjul är till för små tjejer smiley.
När kyckling väl var uppdelad på 5 olika tallrikar så radade tjejerna upp sig.
Klara… Färdiga…..
Ääääääät!

Smarrigt värre, tyckte tjejerna! smiley
//Sofia