För 2 år sen sålde min mormor och morfar sitt ställe som dom hade på Gotland. På de fantastiska stränderna var ljuset helt otroligt så vi tog alltid vackra bilder på tjejerna när vi var där. Nu kan vi ju inte göra det längre och det känns väldigt tråkigt. Här om dagen fick jag och mamma en briljant idé…. Idag packade vi in oss i bilen och åkte till Stenstrand som ligger på Torö (i närheten av oss). Där finns en liknande natur som det är på Gotland!
Vi var på ett litet fotouppdrag som ni framöver kommer att få se (tiden är inte inne än) men ni ska få se lite av de andra bilderna som vi tog på tjejerna:
Alice:

Bella:
Maya:
Nemi:
Selma:

Många fina bilder blev detsmiley
Väl där ute gick vi en promenad och slog oss sedan ner vid en strand och åt lite lunch som vi hade tagit med oss. En väldigt härlig förmiddag! smiley

//Sofia