I fredags den 3 oktober åkte jag (Helena), Selma och Bella till Järfälla för att umgås med Cookie och matte Madeleine några timmar. (Sofia, stackaren, var dunderförkyld så hon stannade hemma tillsammans med Alice, Maya och Nemi). Madeleine har hållit oss uppdaterade under de veckor som gått sedan Cookie blev parad och vi vet att hon har mått lite illa och kräkts (ett väldigt gott dräktighetstecken smiley) och att hon är väldigt kontaktsökande (mer än vanligt, dvs hon har ett stoooort behov av närhet just nu)!
Det blev ett kärt återseende. Cookie är en så glad och härlig tjej och jag blir lycklig i hjärtat varje gång vi ses. smiley
Det har gått 3 veckor 3 dagar sedan Cookie dejtade Ozzy. Magen är sig lik, dvs den har inte blivit större, vilket är helt normalt. Det dröjer några veckor till innan den börjar växa. Det är de 2 sista veckorna som magen växer som mest.
”Nakenchock” smiley…. Ett tydligt tecken på dräktighet är att huden runt brösten blir rosafärgad efter ca 3 veckors dräktighet. Tummen upp här också, alltså smiley!!
Eeeh, kanske inte den bästa bilden på Cookie och hennes älskade matte Madeleine smiley
Svart Cookie på svart golv. Som Madeleine brukar säga: ”Ibland tror man att Cookie har försvunnit för hon syns inte mot det svarta golvet” smiley
I köket har Cookie en egen myshörna med ”favvoleksaken” som är en kudde smiley
Bella, Cookie och Selma poserar vant framför kameran smiley
Tack för supermysigt sällskap, god mat och gofika, Madeleine!!!

// Helena