Vi har haft några hektiska veckor så nu ska vi hinna ikapp med bloggen.
Allt började med att vi fick veta att den blivande mamman Cookie hade börjat löpa. Då startade ”processen” i form av att bland annat kontakta hanhundägaren, så att hon var förberedd. Vår gissning var att parning skulle sammanfalla med utställningen i Högbo. Att flänga fram och tillbaka mellan Nynäshamn och Ljusdal (där hanen bor) och dessutom åka på utställning i Högbo hade blivit lite stressigt. Till vår stora lycka blev vi erbjudna att få låna vår fodertik Agnes matte Pia och husse Håkans fritidshus som är beläget i närheten av Delsbo.
I torsdags packade vi in oss: 6 hundar, 3 människor och massa packning i bilen (vilken tur att vi har en Caddy Maxi för allt fick faktiskt plats).
Vistelsen blev lite längre än vad vi hade planerat och trott men det gick ingen nöd på oss. Ett mer härligt ställe att befinna sig på får man leta efter:

//Sofia och Helena