Visst finns det väl lite sommarvärme och -känsla kvar men mörkret faller snabbare och snabbare om kvällarna. Dessutom regnade det hela dagen i tisdags så regnkläder och stövlar åkte fram för första gången på länge. Oavsett väder vill tjejerna så klart hitta på aktiviteter så efter en blöt kvällspromenad plockade jag fram våra aktivitetsleksaker. Tjejerna tycker det är jätteroligt att snurra, plocka upp och flytta för att komma åt godisarna som gömmer sig i leksakerna. Därefter hjälper de mig att ”städa” genom att hämta klossarna som hör till 2 av leksakerna smiley
De här aktvititesleksakerna har Nina Ottosson tagit fram. Det finns många fler och med olika svårighetsgrader. Vi har själva satt i snören i klossarna för att de ska ha lättare att plocka bort dom.
De får turas om med de olika leksakerna!
”På era platser…… Klara…… Färdiga…….
…. Köööör!!!!!” smiley
Enkel aktivering som kräver tankearbete av hundarna smiley
// Helena