Vårat liv består av så mycket mer än hundutställningar (om ni inte redan visste det)! Under den här sommaren har skogsträningen hamnat lite i träda pga att varken vi eller hundarna har orkat hitta på roliga saker. Skogen är vårat andra hem, det är där vi kan söka, spåra och gå härliga innehållsrika promenader. På sommaren är mammas och pappas trädgård (jag och Micke bor ju i lägenhet) ett andra vardagsrum där vi kan träna agility med de agilityhinder vi har, träna trix och även ringträning.

Idag tog vi med kameran ut i skogen för att få lite fina bilder på alla våra älskade och fantastiska tjejer så här kommer en härlig drös med bilder:
Maya
Bella
Maya med vind i håret
Selma sjunger: ”fångad av en stormvind”
Nemi
Alice
Alice
Alla tjejerna med ”vind i håret”
Nemi
Nemi
Nemi
Så här hittar man ofta Maya i skogen… Hon älskar att rulla sig i ljung och buskar. Man kan ju tro att det måste fastna otroligt mycket pinnar och dylikt i hennes päls när hon gör så här men det fantastiska är att Maya bara behöver skaka på sig så flyger allt bort! smiley
Selma
Selma
smiley
Alice

//Sofia