Som vi skrev tidigare så hamnar bloggen lite i kläm så här i semestertider. För en vecka sedan hoppade jag (Sofia) och Nemi in i bilen och styrde färden mot Huddinge för att träffa Johanna som har Borka (pappa till D- & F-kullen) samt Baron (ur F-kullen). Det var väldigt längesen vi sågs. Senast tyckte Nemi att Baron var en jobbig liten skitunge men nu hade han vuxit på sig och blivit en man (jaa, i alla fall ingen valp längre… Nu är han ju 1 år och 4 månader!).
Nemi och Baron fann varandra på en gång:
Baron visade Nemi vart man kunde dricka vatten samt svalka både nos och tassar i den varma hettan!
Efter att Nemi och Baron fått busa av sig lite kom även Borka ut. Borka är Nemis första kärlek här i livet. Nemi älskar killar så redan när hon bara var en liten plutt föll hon pladask för Borka. MEN nu har nog Borka fått en konkurrent om Nemi för Baron var vääääldigt stilig tyckte hon! smiley
Baron med sin boll
Det tar på krafterna att leka när det är varmt, säger Baron.
Borka
Nemi och Borka

Tusen tack för en härlig dag Johanna!

//Sofia