…. har gått sedan vi bloggade senast. Fy på oss! Det är av olika anledningar vi inte tagit oss tiden att skriva. Dels har jag och Peter jobbat på ett större projekt i huset vilket gjort att vi varit fullt upptagna hela helgen (bilder kommer senare!), dels har vi gått igenom ”Helvetesveckan”. Jo, vi kallar den så när tjejerna löper. Selma är, som många av er redan vet, lesbisk. Hon ratar killar men ställer mer än gärna upp på att rida på dom andra tikarna. Först kom Bella in i höglöp och då svassade hon runt Selma så fort hon fick chansen. Bellas höglöp har precis gått över men nu är Maya mitt inne i sitt och Alice är på G. Om det bara vore så att Selma red på dom andra skulle det vara ok, även om det är tillräckligt jobbigt eftersom dom håller på dag som natt men hon vill liksom ”äta upp pälsen” på den andra under tiden. Det är inte roligt med söndertuggade pälsar, speciellt inte om man har tänkt sig att ställa ut smiley.
”Jag är väl aaaaldrig jobbig, jag är jämt så snäll och duktig!” säger Selma smiley
”Vi leker bara!” säger Maya
”Jaså, vad leker ni då?”
”Jo, vi leker tåg….”

Det är tur vi har höga häckar runt trädgården annars skulle grannarna tro att det var valpar på gång igen smiley
Tack och lov är löpen snart klara och ordningen återställs…. i si så där 6 månader när det är dags igen.

Igår hade vi besök av H-kullens pappa Korak. Han skulle klippas och gissa om det blev skönsång när han kom hit. Vi tar emot klippkunder via Alsema Fysioterapi-ingången som är i vår källare men doften av löptikar är ju så stark så Korak meddelade att han mer än gärna ville träffa tjejerna som var på övervåningen. Löptjejerna Bella, Alice och Maya svarade givetvis.
”Släpp in mig!!!!” sjöng Korak

När vi hade valpträff för Korak-Bella-barnen fick vi en present av Korak. Det var en Korak-kopia som matte Anna gjort alldeles själv. Anna är som bekant duktig på att sy, hon fixade ju det fina och praktiska magtäcket till Bella så att hon inte skulle få mjölkstockning.
Korak-kopian i profil smiley
… och framifrån smiley

Jag måste också visa hur det såg ut i Nynäshamn i torsdags:
Strax innan det här fotot togs satt vi ute i solsken och fikade när mörka moln tornade upp sig på himlen. Vi förstod att det snart skulle komma regn så vi gick in. Det började mycket riktigt att ösregna och sedan kom en hagelstorm men de största hagelkulor jag någonsin sett. Notera Sofias fötter som inte uppskattade kylan smiley

// Helena