Precis nyss kom vi hem efter att ha varit i Nykvarn där C-kullevalpen Affe och vår foderhane Bertil bor med deras familj.
Det här var första gången sen vi lämnade Bertil där som vi träffades och det var så kul att han blev glad över att få träffa oss. Vi har ju inte fött upp Bertil utan han kommer från Ammiella’s Kennel i Göteborg så vi hade inte så höga förväntningar att han skulle bli glad efter att bara ha bott hos oss i några dagar. Men det blev han och Affe också såklart.

Goe gossen Bertil hade förvandlats till en fraggel, som matte Anna precis skrev på Facebook och var i stort behov av en frisering….
Så här såg han ut innan:
Under en hel del päls kom den här ”Goe Gossen” fram:
En riktigt stilig pojke gömde sig under all päls, inte sant?!?!?! smiley

När klippningen var klar kom Bertils ena favorit hem, nämligen lillmatte Irma:
Och lite blandade bilder från både innan klippning samt efter:
Äta upp nallen kan man försöka göra!
Busa med ”brorsan” Affe är superkul!
Tjoohoo!
Affe och Bertil!
Vi får inte glömma bort fina Affe! Han är verkligen lik Maya till utseendet och en hel del till personligheten också. Matte Anna berättade att hon och Affe har gått kurs i rallylydnad. Igår var det avslutning på kursen och då hade ledaren satt upp en bana, precis som på tävling. Affe hade gjort bra ifrån sig…. Riktigt bra ifrån sig, han hade vunnit av alla kursdeltagarna!!!!! Nu väntar vi spänt på när det blir dags för första tävlingen för deras del. Vi blir såååå stolta när våra avkommor är duktiga och gör bra ifrån sig! smiley

Stort tack Anna för en trevlig dag med god lunch, du gör ett strålande bra jobb med både Affe och Bertil och vi är sååå glada över att just ni ville bli fodervärdar åt Bertil!smiley

//Sofia