I lördags kom det 6 glada H-kullevalpar (Brizze (från Göteborg), Juffe, Stella (från Sandviken), Higgins, Nelli och Nikki) med familjer hem till familjen Ekström för att träffas på den traditionella valpträffen. Ja, alltså, vi har alltid en träff för den senaste kullen där valparna kan få busa, leka och familjerna får lära känna varandra.
Dessutom var pappa Korak med tillsammans med matte Anna, Moa och Moas kusin Wilma.
Det kom små regn stänk under dagen men trots det hade vi otroligt mycket tur med vädret och solen sken stora delar av dagen.

Det var väldigt kul att se 6 valpar leka tillsammans och runt om 6 vuxna portisar som inte brydde sig så mycket om barnen (trots att Selma precis har börjat löpa fick hon vara med då Korak är klok nog att inte bry sig om henne. Selma är ju inte intresserad av killarsmiley).

Först blev det lek och bus ute i trädgården och sen gick vi ner i vår källare där vi hade dukat upp med fika. När alla var mätta och nöjda gick vi ut och valparna fick busa igen. Sen hade vi lite portisprat där man kunde ställa frågor och dela med sig av vad som är det bästa med just sin valp.Korak tog på sig pappa rollen på en gång och blev faktiskt lite beskyddande över de små, fantastiskt kul att se!
Bella gick runt och njöt av att få ha sina barn samlade hos sig igen! Sen flörtade hon med Korak och sa: eftersom Selma har börjat löpa kanske jag också tänker börja göra det så kom tillbaka då! smiley
Alla valparna blev sååå glada när dom träffade oss, det värmer i våra hjärtan när vi betyder något för barnen.
Nelli och Nikki leker!
Alla valparna var rena och nytvättade dagen till ära när dom kom. Det varade inte så länge……
Nikki löste det genom att bada i vattenskålen, en blivande vattentokig portis?!?!!
Juffe
Higgins


Hela gänget!

Det togs väldigt många bilder under dagen och alla kan inte få plats här. För att se fler bilder klicka på länken: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152864691000898.1073741866.709095897&type=1&l=d68afcc9c1

När alla utom Brizze hade åkt hem så hjälpte vi Hannele och Jimmy att klippa Brizze, så här stilig blev han:

Tusen, tusen tack alla ni som kom och var med på träffen! Det var så fantastiskt kul att få träffa er och era valpar igen. Alla H-kullevalparna är så otroligt trevliga, glada, sociala och trygga små individer, vi är så stolta över dom!smiley

//Sofia och flocken