I fredags förmiddag efter att vi gått en promenad med tjejerna packade vi (jag och Helena) in oss i bilen tillsammans med Bertil.
Nu var det dags för honom att få flytta hem till sin familj.
Vi styrde färden mot Nykvarn och familjen Söderstrand!
Bertil tyckte att det var väldigt spännande att komma till en ny plats och utforska ett nytt ställe.
Bertil bor nu nämligen tillsammans med en av våra avkommor: Mayas son Affe ur C-kullen (Amazing Selma’s Creme Brulé).
Affe tyckte att Bertil var väldigt spännande och tog med sig en boll som han tyckte att han och Bertil kunde busa med. Bertil förstod inte riktigt vad Affe menade men det kommer.smiley
Här är Bertil tillsammans med sin familj. Dock saknas pappa Fix och syster Irma på bilden.
Bertil var väldigt efterlängtad och han tydde sig på en gång till alla i familjen:
Mysigt att krypa upp i ”brorsan” Edins famn.
Kian är en rolig filur han också!
Hmmm, kan jag också åka där, undrar Bertil?
När vi skulle lämna Nykvarn och familjen Söderstrand såg det ut så här. Bertil tillsammans med matte Anna och brorsan Affe.

Det var med blandade känslor vi åkte hem. Bertil är en otroligt härlig kille, att man kan bli så förtjust i en sån liten pojke efter bara några dagar!
Han gick rakt in i våra hjärtan och det känns väldigt bra att vi bestämde oss för och att vi fick möjligheten att få ta in honom i Amazing Selma’s-familjen.
Trots att vi visste att han inte skulle bo kvar i vår familj så känns det precis som när våra valpar lämnar oss, lite sorgligt.
Men, Bertil har det jättebra och allt går väldigt bra enligt rapporterna från Bertil och Affes matte Anna. Det känns så skönt!

Nu är det bara vi här hemma. Det kommer att ta några dagar innan vi kan förstå att vi inte har valpar hemma som vi måste skynda oss hem till när vi har varit ute i skogen.
Blandade känslor är det och vi kommer att få uppleva det här igen, var så säkra på det! smiley

//Sofia