Klockan 4.00 igår morse lämnade jag och Helena Nynäshamn och satte oss i bilen. Färden tog oss till västkusten och siktet var inställt på Göteborg!

Där nere hann vi med ett besök hos Bellas son Brizze (som flyttade i söndags). Först undrade han vilka det var som kom på besök men när han väl såg att det var vi….. Oj så glad han blev! Han pratade otroligt mycket medan han sprang mellan mitt och Helenas knän för att prata och gosa. Han talade om att han hade saknat oss såklart men också att han hade kommit till en otroligt gó familj som tog så väl om hand om honom:
Ett kärt återseende!
Brizze visade oss runt hur han bodde nu och vi blev bjudna på fika av Brizzes husse och matte.

Brizze undrar vad matte Hannele håller på med.

Tusen tack Hannele och Jimmy för att vi fick komma förbi och hälsa på och hjärtligt tack för fikat!
Det var en riktigt go gosse som vi åkte ifrån men anledningen till resan var inte att hälsa på Brizze.
Nu styrde vi bilen mot vattnet:
Färden gick nu mot Hönö.
Där blev vi välkomnade av 4 Goa Gossar!
Deras Goa mormor Ella!
Deras Goa kusin Judith!
Deras Goa uppfödare Elisabeth!

Men målet med resan var en av de goa pojkarna, nämligen den här killen:
Vi hälsar Ammiellas Goe Gosse Bertil ”Bertil” hjärtligt välkommen in i Amazing Selma’s-familjen. Tusen, tusen tack till Elisabeth, Ammiellas Kennel, för förtroendet. Vi är otroligt glada över att Bertil fick bli en del av vår familj!!!!smiley
Bertil är en otroligt go gosse. Han kommer inte att bo hos oss utan hos en foderfamilj. Om allt går som planerat så är tanken att Bertil ska få bli pappa hos oss någon gång i framtiden.

Runt klockan 15.00 gick färden hem. Klockan 21.30 var vi äntligen hemma igen. Bertil möttes av våra 5 tjejer som luktade igenom honom noggrant. Han tyckte att det var otroligt kul att få springa och kolla runt i huset.
Natten tillbringade jag och Bertil inne i valprummet. Jag sov på en madrass på golvet och han låg bredvid mig. Klockan 6.00 gick vi upp och då hade det inte hänt en enda olycka. Kissar och bajsar vill han göra ute, skönt!
Han är en framåt, härlig, glad och charmig kille!

Ni är nog många som har undrat vad vi har hållit på med. För några veckor sedan sökte vi ”Rätt familj till en hanvalp”. Det var alltså ingen av våra valpar som letade efter hem utan anledningen var Bertil. Eftersom vi har 5 tjejer hemma så vill vi inte ha honom boendes här hos oss (det är jobbigt nog som det är när dom löper). Utan vi ville hitta rätt foderfamilj för honom. Vi är så otroligt glada över att vi har gjort det och om några dagar kommer Bertil att få flytta hem till dom.

Det känns väldigt kul att det här gick att genomföra. Vi är så glada över att ha Bertil här!smileysmiley

//Sofia och Helena