Nu ikväll satt vi (Jag, Micke, Helena och Peter) och åt påskmiddag på uterummet när vi hörde något väldigt misstänksamt ljud….
Vi går ut i köket och hittar där Happy och Brizze….. Brizze står med framtassarna i vattenskålen och plaskar ut allt vatten på golvet medan Happy står bredvid och säger ”så där får man inte göra”….
Brizze lekte sjöslag så det var bara att ta fram golvmoppen för att skura undan vattnet…. Blivande vattenhund?
”Det var jättekul Helena, tro mig, säger Brizze”.
”Jag försökte säga till honom att man inte fick göra så där, säger Happy”.
Jaga golvmoppen är också en kul lek!

Eftersom det nu bara är Happy och Brizze kvar så fick även dom komma ut till oss på uterummet (när man har alla valparna kvar hos sig vill man inte alltid göra det för då lär dom sig direkt att det är kul att vara där ute. Men eftersom det är dag för Brizze att flytta imorgon och Happy i övermorgon så fick grabbarna komma ut till oss).
Efter ett tag misstänkte vi att dom behövde komma ut på tomten för att kissa och det hade vi rätt i.
Det här blev den bästa dagen (än så länge) i grabbarnas liv. Dom fick nämligen komma ut och springa på heeela tomten. Lyckan bara lös i ögonen och kroppen på dom.
Helena har hängt upp färgglada fjädrar i björken på tomten och några hade trillat ner på marken. Dessa hittade såklart grabbarna och det var sååååå kul att springa runt och jaga den andra som hade fjädrarna i munnen.
Det här fångades på film och säg ut så här:
//www.youtube.com/embed/7Qj7x9FDxLg//Sofia