Idag är det inte alls soligt och härligt påskväder som vi hade hoppats på. Istället för bus och lek ute som det varit dom tidigare dagarna fick grabbarna sig en varsin schamponering. Nu är dom så fina och luktar sååå gott. Efter duschen blev det portis-ryck och alla tre for runt i hela huset. Från toaletten, in i valprummet, tillbaka in på toaletten och ut i köket. Så har dom hållit på nu en stund! smiley

Imorgon börjar flyttarna igen. Då är det dags för Indie att lämna oss, på söndag är det Brizzes tur och på måndag lämnar sista man, dvs Happy.
Det är galet att resan med den här kullen snart definitivt är slut (även om den fortsätter med kontakt och support med valpköparna). Resan för varje kull börjar lååångt innan valparna föds och låångt innan det är parning. Resan börjar med att jag och mamma letar runt efter lämpliga killar till våra tjejer. Killar med stort K som kan passa. Vissa kullars resa börjar flera år i förväg. Det ligger otroligt mycket jobb bakom varje kull, jobb som bara vi uppfödare vet om. Mycket tanke och planering.

Jag blir så otroligt lycklig när jag ser på våra tre små grabbar här hemma. Dom har utvecklats till tre härliga killar som förhoppningsvis kommer sprida massor av glädje i sina familjer. Man kan inte annat än att le när man ser dom och man kan inget annat än att bara vilja hålla om dom allihopa. Våra små barn.
Lycka är att få sitta hos valparna och bara pussas och gosa:
Kom Happy så kan vi prata lite med varandra, säger jag!
Puss, puss på dig med Indie!
Brizze vill också prata!
Ibland så märker man på valparna att dom bara måååååste få prata. Dom vill berätta om sina upplevelser, gosa i en trygg famn eller bara snacka om hur livet är!
Så fort man sätter sig hos grabbarna blir man attackerad, här är det Peter som dom pratar med. Lägger man sig ner får man skylla sig själv, då kan man få sig ett tjuvnyp någon stans!Man kan inte heller prata med bara en av grabbarna, det hör dom andra på en gång och kommer dom också!

Här kommer lite andra blandade bilder från häromdagen:
Hmmm… Undrar vad det finns för spännande här uppe?
Det undrar vi också….

En lite smått galen Brizze har fått tag på en pinne!
Här kommer en annan härlig bild:
Yin och Yang? smiley

//Sofia