Vilken skillnad det är på att ha 3 valpar jämfört med 10!!!
Det är mycket lugnare i huset och inte lika full fart. Idag fick dom komma ut och springa ute och det var inte alls samma ös som tidigare gånger. Indie, Happy & Brizze är så otroligt uppmärksamma på oss och allt runt om dom. Dom har förstått att vi människor kan betyda godis. Så här såg det ut idag:
”Hallå Helena, ge oss lite candy”!
Den här bilden är lite rolig faktiskt. Det ser nästan ut som att lilla Brizze tränar på att gå ”fot” eller ”sidan” vid Helena (ja, ja, jag vet att det är på fel sida egentligen men han är ju bara 9 veckor gammal, man kan inte kräva allt av honom… Hihi…). smiley

Det är så härligt att se grabbarna tillsammans. Man skulle ju aldrig kunna tro att det är samma ras och absolut inte syskon med tanke på att dom ser helt olika ut. Det är ju det som är så kul med portisar, att dom kan ha olika färger:
Indie
Happy
Brizze
//Sofia