Tänk att den bästaste och finaste Bella bor just hos oss. Hon är så fantastisk på alla sätt och vis!
Hon är den bästaste mamman en valp kan få. Hon är omhändertagande, genomsnäll och har ett mammahjärta av guld. Alla våra tjejer har varit fantastiska mammor men Bella är något utöver det vanliga. Hon vill vara med valparna, helst hela tiden. Hon bryr sig inte om att dom har vassa tänder och att dom biter henne i brösten, hon ska vara hos dom.
I lördags ringde mamma till mig (jag var hemma) och berättade om vad Bella precis hade gjort….
Dagen innan hade valparna fått tuggben med kycklingfilé runt att tugga på. Efter en stund när vi skulle ge oss iväg på promenad tog vi tuggbenen från dom och la dom på köksbänken. Dagen efter tänkte mamma att dom där tuggbenen kan Selma, Alice och Bella få äta på (Nemi och Maya var med mig) så hon tar in tuggbenen till tjejerna. Vad gör Bella då? Jo, hon tar tuggbenen i munnen och hoppar in med dom till valparna och lägger dom hos dom. Dom där tuggbenen är inte till oss stora tjejer utan till valparna talade Bella om. Till saken hör att Bella mer än gärna äter dom där tuggbenen i vanliga fall men av någon anledning tyckte hon att dom var till valparna. Sedan gick hon runt för att se så att alla valparna fick ett varsitt tuggben och att allt gick bra!

Vad ska man säga? Man kan inget annat än att bli rörd till tårar. Bella är skapad för att få vara mamma. Hon är den första av våra tikar som har tyckt att det har varit lite jobbigt att valparna flyttar, man märker det på henne. Till skillnad mot Maya som nästan har stått och vinkat av sina barn leendes.

Dessutom var det precis som att hon visste att dom första valparna skulle flytta idag. Igår såg man på hennes bröst att hon fortfarande hade lite mjölk kvar (hon har inte givit så ofta dom senaste dagarna). Igår på kvällen gav hon valpisarna en slurk och sedan en gång nu på morgonen. Nu är baren stängd och brösten är tomma och har börjat dra ihop sig ännu mer, helt fantastiskt även det! En smartare Bella får man leta efter! Nu säger vi därför ”the bar is closed”.
Världens snällaste, bästaste och underbaraste Bella!
//Sofia