Idag kom vår underbara veterinär Sandra hem till oss för att besikta, chipmärka och vaccinera valparna. Det är så skönt att slippa åka iväg för att göra allt det där när man har många valpar. Endast 1 gång tidigare har vi behövt göra det och det var med Bella och henne syskon. Det var en fruktansvärt varm augustidag och vi var tvungna att åka till Haninge djurklinik (30 min från Nynäshamn). Vi hamnade i ett litet rum som låg i solen. Dessutom hade deras AC gått sönder så det var otroligt varmt och inget man vill uppleva igen med små valpar.

Därför är det så skönt att få hem veterinären hit!
Alla valparna var så duktiga och skötte sig så bra. Nu är alla valparna ”märka för livet” och har ett chip under huden som säger att dom är dom.
Sandra tog med sig en av sina 2 assistenter, hennes dotter Felice:
//Sofia och Helena