Nu har vi kommit till dagen innan ”Dagen D”. Sista kvällen med gänget!
Det känns så märkligt att det har gått hela 2 månader sedan valparna tyckte att det var dags att få äntra världen. Det spelar ingen roll att vi har varit med om det här så många gånger tidigare. Sista kvällen med gänget är så enormt känslosamt, sorg och glädje blandas i ett virrvarr. Imorgon vid den här tiden saknas det 2 valpisar, då har Nelli och Baraco lämnat boet för nya äventyr.
Älskade små barn….. Ni ska veta att ni betyder otroligt mycket för oss och att det är en ynnest för oss att ha fått vara med er från allra första början. Vi är där när ni tar era första andetag och varje liv som föds är en underbar upplevelse att vara med om.
Att vara med när liv skapas är någonting alldeles speciellt.
Ni har alla tagit en del av våra hjärtan och ni ska veta att vi kommer att tänka på er ofta, ofta, ofta så som vi gör med alla våra andra avkommor. Varje vecka tänker vi på våra ”barn” och varje gång vi går in i valprummet blir vi påminda om alla härliga stunder tillsammans med er (även ni kommer att få pryda en del av väggen med foton av er).
Idag efter att ni blivit märkta för livet fick ni för en sista gång springa, leka och busa tillsammans ute i hagen. Vädret var alldeles underbart och vi kunde inte ha fått ett bättre slut på den här resan.
Vi hoppas att alla uppdateringar här i bloggen har varit uppskattade och vi blir mer än glada om vi i fortsättningen får ta del av era öden och äventyr i stora vida världen från era nya familjer.

Älskade små barn, ta världen med storm och kom ihåg att göra minst 2 bus om dagen!
Veckobilderna kommer redan idag:
Juffe
Indie
Happy
Tesla
Stella
Nelli
Baraco
Nikki
Brizze
Higgins

//Familjen Ekström