Så här dags om en vecka har första valpen lämnat oss för stora vida världen. Det är helt galet så fort tiden går och man vänjer sig aldrig. Varje kull som vi har så känner vi precis samma sak: stoppa tiden!
Valparna är helt fantastiska och helt underbara. Visst kan dom bitas och busas men det är en lugn kull. Väldigt lik så som Bella och hennes syskon var. Dom är nöjda och vi har faktiskt inte än så länge fått några fiskmåsar till valpar. Vanligtvis brukar valparna börja skrika på morgonen när dom tycker att det är dags för oss att vakna, kliva upp och släppa ut dom men det gör inte dom här. Dom är tysta och leker för sig själva inne i sitt rum. När lampan väl tänds av oss reagerar dom och tycker att vi kan släppa ut dom.

Under helgen har dom fått komma ut och springa 1 gång/dag. Då har dom fått vara ute och springa i hagen i cirka 1 timme. Dom visar inte att dom är trötta genom att lägga sig ner utan det är vi som märker på dom att dom nog måste in för att sova. Dom själva tycker att dom kan springa hela dagen men det får dom inte. När dom väl kommer in så har dom slocknat totalt och då inser man vad viktigt det är med mycket sömn.
Det är något att tänka på som valpägare och något som framför allt våra valpköpare måste tänka på: valpen behöver jättemycket sömn!
Som sagt 1 gång/dag har er valp fått komma ut en längre stund och valpen visar inte klart och tydligt att den är trött. Det är vi som måste påminna den! Det är, precis som barn, när valpen sover som den utvecklas!!!
Idag fyller valparna 7 veckor och självklart kommer det här lite veckobilder:
Juffe
Indie
Happy
Tesla
Stella
Nelli
Baraco
Nikki
Brizze
Higgins

//Sofia