Idag kom dagen ”D” som vi väntat på så länge. Idag fick valparna för första gången känna frisk luft och mark under fötterna.
Vilka tuffa grabbar och tjejer vi har. Alla tyckte att det var sååååå kul att få komma ut och springa. Vanligtvis är det någon som till att börja med är lite tveksam men inte bland dom här. Dom luktade på marken och började sen att spriiiinga runt och utforska hela valphagen! Man blir glad i hela hjärtat av att se dom när dom är så modiga och det känns som att dom kommer att klara sig fint när dom flyttar hem till sina familjer.
Juffe
Indie
HappyTesla
Stella
Nelli
Baraco
Nikki
Brizze
Higgins
Det här är långt ifrån alla bilder som togs idag. För att se fler bilder (närmare bestämt 97 stycken tror jag att det var) kika in här: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152690674610898&type=1&l=47036412e9
smiley
Här kommer dessutom en lååång film från utevistelsen:
//www.youtube.com/embed/MkzEwz9c_zo//Sofia