Tiden och veckorna susar fram i på tok för snabb fart. Idag är det 6 veckor sedan valparna såg dagens ljus (eller ja, dom föds ju blinda men ni förstår väl vad jag menar).
Om 2 veckor börjar dom första valparna att flytta. Kan ni förstå? Helt galet!

Amazing Selma’s Heart Of Haiti – ”Juffe”
Amazing Selma’s Houma Indian – ”Indie”
Amazing Selma’s Holy Colorado – ”Happy”Amazing Selma’s Hawaii Aloha – ”Tesla”
Amazing Selma’s Happy Chicago – ”Stella”Amazing Selma’s Hot Havanna – ”Nelli”Amazing Selma’s Houston Rockets – ”Baraco”Amazing Selma’s Honolulu Hulahula – ”Nikki”Amazing Selma’s Honduras Breeze – ”Brizze”Amazing Selma’s Hollywood Star – ”Higgins”

Om ni undrar varför valparna ser lite trötta ut så är det för att dom precis höll på att somna när vi skulle ta veckobilderna. Nu har vi kommit till den punkten i valparnas liv när vi inte längre kan ta bilderna på dom när dom är som mest pigga. Då skulle bilderna bara bestå av en svans eller ett öra (om ni förstår vad jag menar) smiley.
//Sofia