Om cirka 1 timme kommer den sista familjen för att besöka valparna. Då har vi på en vecka haft besök av hela 9 familjer.
Under veckan som kommer ska vi ta tag i att svara på mail, träna våra tjejer (som har fått stå tillbaka under veckan som gått) samt börja fixa inför valpflyttarna.
Det är helt fantastiskt att ha valpar men nu ska det bli skönt att ha en vecka utan besök eller ja nästan. Nästa helg kommer min kusin Ebba hit (vår kennelflicka som knappt är en flicka längre för hon fyller 15 nu i april) men hon är ju släkt så det är en annan sak.
Det tar både på våra och valparnas krafter att ha besök och när kvällen kommer surrar det nästan i huvudet av allt prat och all information vi har givit våra valpköpare.
Då är man så otroligt glad att vi har fått lyckan att få så fina och underbara valpköpare, helt fantastiskt att just ni vill köpa valp av oss. Det känns så otroligt bra så därför gör det inte lika mycket att man blir trött i huvudet, det är värt det!

Av den anledningen har bloggen blivit lidande under veckan. Valparna mår toppen, dom är så glada, busiga, gosiga och tillgivna. Dom har lärt sig att det är kul att vara ute och springa i köket, hallen och på toaletten så nu nöjer dom sig inte med att bara vara i deras rum. Ibland måste dom det t ex när vi ska på promenad eller när vi tycker att dom ska sova en stund. Då brukar det alltid vara någon som sjunger sången om dom olyckliga valparna som inte får komma ut och springa. Efter ett tag blir även den valpen trött och somnar sött.

Mat i köket
Higgins tycker att det är spännande att vara på toaletten.
Här om dagen fick valparna smaka på morötter för första gången. Det var otroligt smarrigt tyckte dom och väldigt bra för små valpar som börjar få tänder som kliar (även dom stora tjejerna tycker att det är gott men dom fick inte komma in till valparna då för då snor dom bara alla morötter).

Valparna har också fått börja smaka på lite gott godis. Nu när vi lockar in valparna i deras rum så får dom smaka på små, små godisbitar. Antingen från vår hand eller så får dom leta på godis på golvet. Väldigt gott, om dom får säga det själva!
Riktigt så här stora godisbitar får dom inte….
Fortsätter vädret som det har varit nu de senaste dagarna så ska valparna få komma ut i trädgården för första gången. Det ska bli kul att se vad dom tycker om det! Vi får väl även se om snabeldraken kommer ut från sitt bo för att hälsa på valparna!

Snart kommer Happys familj, har ligger och vilar upp sig så han är redo!
Tingeling!

//Sofia