Valparna får uppleva många nya saker under sin tid hos oss. Idag fick dom för första gången träffa ”Fröken klippmaskin” (eller rättare sagt andra gången men första gången var mötet så kort).
För det första levereras valparna portisklippta till sina familjer, för oss är det viktigt att bevara rasens historia (men självklart väljer man sen helt själv hur man vill ha sin hund).
För oss blir det väldigt skönt att ha klippt dom. Dels så växer pälsen på nosen så otroligt snabbt och varje dag har vi fått rensa valparnas ögon från sömn (det slipper vi nu). Dessutom är det lätt att dom blir kissiga på benen och vi har nästan varje dag fått tvätta dom om benen. Det här underlättar för oss och vi kan tillbringa mer tid till att gosa med valparna!
Det var lite varierande vad dom tyckte om att träffa ”Herr Trimbord” och ”Fröken Klippmaskin” men valpisarna var såååå duktiga.
Här kommer resultatet:
Juffe:
Indie:
Mutor mottages tacksamt av valparna. Här äter Indie på en Chicken Twist-godis som är doppad i lite smör (man måste ha sina knep för att få valparna att stå fint).
Happy:
Tesla:
Stella:
Nelli:
Baraco:
Nikki:
Brizze:
Higgins:
//Sofia