Precis för en liten stund sedan vidgades valparnas värld och blev större än tidigare. Träskivan som sitter framför öppningen ut i hallen öppnades upp och dom fick för första gången komma ut i hallen.
//www.youtube.com/embed/8vJppsg_oZI
Modiga små valpisar var det som vågade sig ut för att upptäcka nya ”marker”. Dagen till ära fick dom även lite nya leksaker från vår butik som vi har. Oj så roliga dom var, riktigt uppskattade blev dom.
Det känns bra att ha både mamma och 2-bentingar hos sig. Tryggt och säkert!
Telsa hittade Herr Giraff!
Vissa vågade sig lite längre bort men ingen vågade riktigt gå så långt bort som in på toaletten. Det kommer det också… Snart springer dom för glatta livet från valprum till kök och toalett. Toaletten brukar vara alla valpars favoritställe. Där har man bästa kollen på läget och det är mysigt att ligga under handfatet.
Man blir trött efter mycket bus och valparna fick sen återvända in till sitt rum. Nu kommer dom några gånger varje dag (till att börja med) få komma ut och utforska världen utanför. Vi tycker att det är viktigt att valparna får uppleva så mycket som möjligt (i lugn takt) att det finns en värld utanför valprummet.
//Sofia