Nu har tiden kommit när vi inte hinner att uppdatera bloggen på samma sätt som tidigare. I och med att vi har haft några kullar genom åren så har vi lärt oss…. Runt 4 veckor när valparna börjar bli vakna mycket mer och längre stunder så blir bloggen lidande. Tidigare kunde vi sitta bredvid valplådan och blogga samtidigt men nu har ju valparna flyttat in i det stora rummet och då kan man inte göra allt på samma gång längre. Det är ni bloggläsare som blir lidande men jag kan garantera er att vi ger valparna så mycket kärlek vi bara kan. Vi vill ju vara där när dom är vakna helt enkelt. Tiden dom bor hos oss är ju redan så knapp och vi vill njuta och ta tillvara på tiden så mycket vi bara kan!
Samling vid matbaren. Snart måste vi även ta upp den andra baren för snart får inte alla 10 plats runt en.

Juffe
Herr Ljusblå har nu fått sitt tilltalsnamn: Happy! Det passar honom väldigt bra för han är en otroligt go och glad kille!
Stella
Indie

Nelli
Herr Röd
Baraco
Tesla
Nikki
Higgins

Just det, ni har väl inte missat att jag (Sofia) finns på instagram? Jag heter Amazingselmas och ni kan även följa mig där via nätet (för er som inte har instagram). Ni hittar mitt konto här: http://instagram.com/amazingselmas
Där dyker det ibland upp bilder och filmer som inte hamnar här i bloggen. T ex två filmer från idag. Den första är när Indie försöker döda en leksak som föreställer en apa och den andra är när Juffe försöker döda en leksaksråtta. smiley Både jag och mamma finns ju på Facebook också men då måste man vara vän med oss för att kunna se vad vi lägger ut.
//Sofia