Idag för precis 1 år sedan föddes Bellas och Borkas 9 rövarungar. Tiden har gått på tok för fort och vi kan inte förstå vart den tog vägen.
HIPP HIPP HURRA för F-kullen som fyller 1 år idag!!!!
Något som vi vill av våra valpköpare är att dom skickar in minst en 1-årsbild. Det är kul för oss och för syskonens familjer att få se hur ”valparna” ser ut idag. Den här gången har vi faktiskt fått in alla 9 bilder till idag, på födelsedagen så jag tänkte visa er dom här. Först en bild på hur valpen såg ut vid 8 veckor hos oss och nu idag vid 1 års ålder:
Amazing Selma’s Fast And Furious ”Fix”:
Amazing Selma’s Family Guy ”Otto”:
Amazing Selma’s Frozen River ”Nelly”:
Amazing Selma’s Fairy Tale ”Ida”:
Amazing Selma’s Fantastic Four ”Santo”:
Amazing Selma’s For Your Eyes Only ”Lady”:
Amazing Selma’s Freaky Friday ”Fanny”:
Amazing Selma’s Flashdance ”Cindy”:
Amazing Selma’s Forrest Gump ”Baron”:
Stort tack för alla fina bilder! Det är så kul att få se hur våra ”barn” ser ut idag. Just dessa barn är speciella på det sättet att vi faktiskt fick hjälpa dom så mycket till att börja med. Bella fick ju mjölkstockning med den här kullen så det var jag och mamma som satt och matade dom med mjölkersättning. Just då kände man en förtvivlan, hur länge skulle vi behöva ställa väckarklockan på natten för att gå upp och värma på ersättning?! Ååååh så skönt det känns att alla fina grabbar och tjejer mår bra idag 1 år senare. Allt jobb vi la ner ser vi i dessa bilder!
Ett stort tack till alla familjerna i F-kullen som tar så bra hand om sina hundar, tack för att just ni ville bli våra barns familjer!!

//Sofia