Det är spännande med valpar. Bara för att dom ser ut på ett visst vis när dom är små så betyder det inte att dom kommer att se likadana ut som vuxna. T ex så syns den vita färgen inte lika mycket när dom blir större eftersom den andra färgen hänger över. Speciellt dom bruna ändrar färg mer än vad dom svarta gör. Ofta är bruna portisvalpar chokladbruna som små. Att dom får vara så bruna som Selma är hela livet är ytterst ovanligt (hon ser ju nästan svart ut under vinterhalvåret eller i alla fall mörkt, mörkt brun). Dom bruna ljusnar och vissa mer än andra. Sen får vissa behålla sin vita färg medan andra grånar på sig, så som Bella har gjort.
I slutänden så har ju färgen ingen betydelse. När jag ser på våra hundar så ser inte jag färgen utan jag ser individen. Många tycker att Selma är otroligt vacker med sitt mörkbruna och vita men jag som känner henne vet att hon är svårflörtad och det är oftast bara mamma som gäller för henne. Som sagt, jag ser inte färgen, det är personen och individen jag ser. Dom skulle lika gärna kunna vara gröna eller rosa för våra tjejer är helt perfekta i våra ögon. smiley

Hur som helst så tänkte jag att det kunde vara kul för er att få se hur Korak och Bella såg ut som små och under deras uppväxt!
Korak:
En liten Korak innan han flyttade hem till familjen Östergren.

Och här kommer bilder på Bella:
Här är Bella lika gammal som valparna är nu, dvs 4 veckor. Då var det sommar och varmt så valparna fick känna grönt gräs under trampdynorna tidigt.
//Sofia