Även den här gången var SKK väldigt snabba med registreringen av valparna. Vissa av valparna har en lite mer speciell förklaring till varför dom har fått sina namn. Förklaringen står efter namnet. Låt oss presentera Amazing Selma’s H-kull (kan ni lista ut temat?!):
Amazing Selma’s Heart Of Haiti – ”Juffe”. När Juffe föddes såg en av hans bruna prickar på ryggen ut som ett hjärta. Därför fick ”Heart” komma med i namnet.
Amazing Selma’s Houma Indian – ”Indie”. När vi fick reda på att Indie skulle heta just Indie blev det självklart att han var ”Houma Indian”. Houma är nämligen en stad i delstaten Louisiana och namnet är uppkallat efter en indianstam.
Amazing Selma’s Holy Colorado – Herr Ljustblå. När vi var i Colorado Springs 2001 besökte vi en plats som heter ”Garden Of The Gods” vilket är en helig plats i Colorado.
Amazing Selma’s Hawaii Aloha – Fröken Rosa
Amazing Selma’s Happy Chicago – ”Stella”.
Amazing Selma’s Hot Havanna – ”Nelli”
Amazing Selma’s Houston Rockets – ”Baraco”. Houston Rockets heter basketlaget i Houston. När Baraco föddes kom han ut i en faslig fart. Han bokstavligt talat sköts ut. Hos oss gick han under smeknamnet ”Sportis” ett tag så vad passar inte bättre än att få med lite sport i namnet?!
Amazing Selma’s Honolulu Hulahula – Fröken Blå
Amazing Selma’s Honduras Breeze – Herr Röd. Herr Röd är otroligt lik två av Bellas bröder till utseendet. Tyvärr är en av bröderna en änglahund. Bacardi hette ”Amazing Selma’s Bacardi Breezer” i stamtavlan. Han var en underbar hund som satte sina spår djupt inom oss. Herr Röds namn är inspirerat av honom och ett sätt att hedra en otroligt härlig portis.
Amazing Selma’s Hollywood Star – ”Higgins”.

Så… Har ni klurat ut temat än? Japp, temat den här gången är platser i Nord- och Sydamerika.

//Sofia och Helena