Alla bilder och filmer som kommer ut i bloggen visar en ögonblicksbild av hur det ser ut i lådan just då. Det är svårt att få med när alla är lika vakna, trötta eller busiga. Vissa valpar kanske ser mer galna ut på filmerna än vad syskonen gör men jag kan försäkra er att alla är lika busiga, gosiga och charmiga. Detsamma är det med fotona, det är inte alltid kameran är framme när just ”den” valpen är vaken. Några som sover på filmerna/bilderna kan precis i ögonblicket innan levt rövare och busat med sina syskon (ja för nu leker dom med varandra när dom är vakna). smiley
Samma sak är det när man kommer och hälsar på. Just när valpköparna är här för att träffa sin valp så kanske det är just den dagen då deras valp antingen: lever rövare och är en riktig huligan eller så var den så dagen innan och just den här dagen är den lugnet själv och verkar faktiskt lite tråkig. Valpar är som barn, ena dagen kan det vara fullt ös och nästa dag måste man ta igen sig.
När valpköparna kommer hit är det också en ögonblicksbild av just deras valp. Jag kan dock lova er att när ni får hem er valp kommer ni:
– Bli bitna i tårna/hälarna
– På kvällen undra vad som flugit i valpen (kvällsrace har dom nämligen)
– Säkerligen få bitmärken i saker i hemmet
– Undra om valpen alltid kommer vara så här galen hela livet?
– Undra NÄR ska valpen sluta bita, kommer den alltid att göra det?

Ta´t lugnt, det är en valp. Precis som ett barn så har den faser i sitt liv. Ni kommer senare att upptäcka att allt det där ni undrade över faktiskt gick över (fast vissa saker kan ta några år t ex att dom kan vara galna i många, många år). Ni kommer upptäcka att livet med en portis (förhoppningsvis) är lika fantastiskt som vi upplever det. Det finns ingen bättre vän än en Portugisisk Vattenhund. Så fantastiskt roliga, charmiga och busiga, hela livet! Imorgon fyller Selma 9 år och vi undrar fortfarande när hon ska lugna ner sig! smiley

Herr Röd

Herr Gul

Fröken Rosa
Stella tar igen sig på leksaken Tjoffsen (som Nemis syster Tjoffsen hade med sig i somras)
Juffe
IndieFröken Blå
Herr Ljusblå
Higgins ville prata lite! smiley
Nelli gör sin morgongymnastik smiley
Avslutningsvis kommer den här bilden på Herr Röd som somnade så här i matbaren:
//Sofia