Igår vart det ingen uppdatering i bloggen. En av anledningarna var att mamma och pappa för ovanlighetens skull förlustade sig i Stockholm. Nåja, det låter mer än vad det kanske är men dom var nämligen och såg Jerry Williams – The Farewell Show (pappa är ett Jerka-fan. Vi döpte till och med en av undulaterna vi hade för några år sen till Jerka så det var kul att dom kunde komma iväg). Det är inte ofta dom hittar på saker som inte är hundrelaterade och dom fick därför hundpassning av mig, Sofia.

Hur som helst och åter till valparna….. Varje ny liten sak i en valps lilla liv är en stor upplevelse. Varje ny upplevelse tar på deras krafter och man märker att dom blir tröttare samt att dom kan ha svårt att komma till ro.
Upplevelsen idag var att väggen mellan lådorna öppnades upp och dom fick komma över i andra lådan för att för första gången på egen hand äta mat (tidigare har vi hjälpt dom att få i sig några små bitar mat:
Bordsskicket är väl kanske inte det bästa men gott är det med uppblött torrfoder!
När maten var intagen började valparna undra vart dom var. Vi hjälpte dom tillbaka till sin del men efter alla upplevelser kunde dom inte riktigt komma till ro. Det visar dom genom att gnälla och vara allmänt upprörda. Då är det skönt att få komma och gosa och snutta på mamma:
Hos mamma känner man sig trygg och kan gott somna om.
Här kommer lite andra nytagna bilder:
Lycka är att få sitta i valplådan och få pussar från valpar som precis öppnat ögonen!
Man skulle kunna säga att både mamma, pappa och valparna har fått sig en varsin upplevelsedag. smiley

//Sofia