…. när man har roligt!
Idag fyller H-kullevalparna hela 2 veckor, tänk så snabbt tiden går!!!
Måndag betyder just nu en speciell sak, det är på måndagar nya veckobilder och veckovikter kommer ut. Ni har väl inte missat att varje valp har en egen liten sida på hemsidan? Där kan ni se veckovikter mm: http://www.amazingselmas.se/H-kullen.html klicka er vidare på respektive valp för att komma till varje sida!
Såklart kommer även veckobilderna upp här också:
”Herr Brun”
”Herr Grön”
”Herr Ljusblå”
”Fröken Rosa”
”Fröken Lila”
”Fröken Orange”
”Herr Gul”
”Fröken Blå”
”Herr Röd”
”Herr Aprikos”

Nästan alla valparna har börjat öppna sina ögon. Dom är lite senare med att öppna ögonen jämfört med många av våra andra kullar men Bella och hennes syskon var också lite senare så de brås väl på sin mamma. Dom tar livet med ro och stressar inte fram! smiley
//Sofia