Idag är en härlig dag! smiley
Nu är det nämligen helt klart att vi har 10 förväntansfulla familjer som sitter och väntar på att tiden ska gå väldigt fort. Bella och Koraks alla fantastiska barn är nu tingade av underbara familjer. Det känns väldigt bra och vi är otroligt glada över att ha fått så här bra familjer till våra små barn.
Om det är någon som läser vår blogg som är intresserad av valp från oss är ni välkomna att höra av er i alla fall. Just nu har vi fullt upp med den här kullen och ska lägga ner all vår tid och energi på dessa små men det här är inte vår sista kull utan planer för framtiden finns såklart redan.

Valparna växer och frodas i valplådan och dom blir större för varje dag som går. Nu har dom börjat använda benen lite mer och det fick vi på film:
//www.youtube.com/embed/lomxnWvKUj8Det är mysigt att gosa med mamma, hälsar Herr Ljusblå
//Sofia